• De klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling

  De klassieke Dr. Hauschka GezichtsbehandelingGun jezelf een hele speciale korte vakantie Een ontspannen voetenbad, het uitstrijken van je handen en armen en geurige compressen laten jou ontspannen. Tevens vormt dit de ideale voorbereiding op de aansluitende gezichtsreiniging en -verzorging met de natuurlijke cosmetica van Dr. Hauschka. Reinigende en verzorgende maskers, intensieve verzorging met een ampullen kuur regenereert. De penseelmassage bevordert de stroming van lymfe, voert afvalstoffen af en versterkt het immuunsysteem. De Klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling geeft een doorstroomd en weldadig gevoel, een gevoel van lichtheid en innerlijke balans.

  Duur: 
  120 minuten

 • De luxe klassieke Dr. Hauschka Behandeling

  De luxe klassieke Dr. Hauschka BehandelingGeniet van de luxe klassieke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling en verwen jezelf extra. Laat ook je rug door de Dr. Hauschka Therapeut behandelen. Voor een heerlijk en lang aanhoudend gevoel van welbevinden.

  Duur: 
  135 minuten

 • Verstevigende behandeling

  Dr. Hauschka verstevigende behandelingDit is een andere manier om de Klassie- ke Dr. Hauschka Gezichtsbehandeling
  te verlengen. Het bevat een ontspannen- de behandeling van het gebied rond je ogen en een verstevigende behandeling van je hals.

  Duur:
  135 minuten

 • Revitaliseringsbehandeling

  Dr. Hauschka revitaliseringsbehandelingSoms voelt je huid zich net zo vermoeid als jij. De revitaliseringsbehandeling is de oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering, zoals bij de wisseling van de jaargetijden.

  Duur: 
  90 minuten

 • Ontspanningsbehandeling

  Dr. Hauschka ontspanningsbehandelingEen behandeling zonder dieptereiniging, die van top tot teen ontspant.

  Duur: 
  90 minuten

 • 1 uur ‘tijd voor mezelf’

  Dr. Hauschka behandeling 1 uur 'tijd voor mezelf'Deze gezichtsbehandeling wordt individueel afgestemd op jouw behoeften, bijvoorbeeld wanneer je hoge eisen stelt, maar weinig tijd hebt.

  Duur: 
  60 minuten*

 • Reinigingsbehandeling

  Dr. Hauschka reinigingsbehandelingEen intensieve dieptereiniging met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, reinigt en verfijnt de huid en zorgt voor een stralende teint.

  Duur: 
  60 minuten

 • Speciale behandeling voor onzuivere, ontstekingsgevoelige huid

  Dr. Hauschka speciale behandeling voor onzuivere, ontstekingsgevoelige huidEen intensieve behandeling met de natuurlijke Dr. Hauschka Cosmetica, speciaal afgestemd op de regulering van de onzuivere, ontstekingsgevoelige huid. Wij adviseren deze behandeling om de 14 dagen aan, totdat de huid weer genormaliseerd is.

  Duur: 
  60 minuten

 • Rugreinigingsbehandeling

  Dr. Hauschka rug reinigingsbehandelingBij deze behandeling krijgt de huid op de rug net zoveel aandacht als zij nodig heeft. Dankzij de intensieve reiniging en gerichte verzorging wordt zij heerlijk gestimuleerd en voelt ze zacht aan – voor een rug die gezien mag worden.

  Duur:
  45 minuten*

 • Lichaamsbehandeling

  Dr. Hauschka lichaamsbehandelingLaat je zacht aanraken en ontspan volledig. De ritmisch, ademende aanrakingen van deze behandeling met vloeiende bewegingen zorgen voor een bewuste, levendige ervaring. Met deze behandeling maak je weer contact met jezelf en voel je je lekker van top tot teen.

  Duur: 
  90 minuten

 • Rugbehandeling

  Dr. Hauschka rugbehandelingOnze rug is het meest gespannen. Een behandeling tussendoor met ritmisch en ademende bewegingen voor het gehele lichaam laat je heerlijk
  ontspannen.

  Duur: 
  30 minuten

 • Handbehandeling

  Dr. Hauschka handbehandelingEen oppepper voor vermoeide en zwaar belaste handen. Deze behandeling biedt onze meest gewaardeerde ledematen en ontspanning en verzorging in één.

  Duur: 
  elk 40 minuten

 • Voetbehandeling

  Dr. Hauschka voetbehandelingEen oppepper voor vermoeide en zwaar belaste voeten. Deze behandeling biedt onze meest gewaardeerde ledematen en ontspanning en verzorging in één.

  Duur:
  elk 40 minuten

 •