• Algemene informatie

  Bodypump

  Een typische les

  BODYPUMP is ontwikkeld om je kracht en uithoudingsvermogen in de grote spiergroepen te verbeteren en daarbij zoveel mogelijk calorieën te verbranden om een maximaal effect te behalen. Door de zorgvuldig gekozen muziektracks wordt de les echt een feestje en vergeet je snel dat je met een workout bezig bent. Een reguliere les duurt 60 minuten.

  1. Bij de warming-up bij BODYPUMP start je met lichte gewichten, om je lichaam in beweging te krijgen.
  2. Je instructeur leidt je daarna door het grootste deel van de training, waarbij elke belangrijke spiergroep aan bod zal komen, waaronder borst-, rug-, schouder- en buikspieren. We garanderen je dat je je spieren voelt branden voordat we bij de cooling-down zijn aan beland.
  3. De cooling-down bestaat uit rustige muziek en hierbij rek en strek je je spieren om het risico van spierpijn of blessures te minimaliseren.

  In het kort

  BODYPUMP is de originele barbell les die je hele lichaam versterkt. Deze 60 minuten durende workout daagt al je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses, lifts en curls. Fantastische muziek, professionele instructeurs en jouw eigen gewichtkeuze inspireren je om de resultaten te behalen waar je naar streeft – en snel! Zoals bij alle andere Les Mills programma’s, wordt een les elke 3 maanden vernieuwd met nieuwe muziek en nieuwe choreografie.

 • Video

 • Muziek

  bodypump muziek lijst

 • Testimonial

  Tijd voor fysieke inspanning!
  In januari 2007 voelde ik me erg beroerd en ging ik op controle bij de arts. Ik wist al dat ik diabetes type twee had en moest dit onder controle zien te krijgen. Van de artsen kreeg ik te horen dat mijn bloeddruk erg hoog was -150 bij 90- en mijn cholesterol was 450. Op dat moment woog ik 120 kilo. Ik had er genoeg van en besloot er iets aan te doen. Ik wilde geen medicijnen slikken en om gezonder te leven werd ik in maart 2007 lid van Gold’s Gym in Vestavia, Alabama. Ik ging met gewichten trainen en deed aan cardio.

  Ontdekking
  Op een ochtend in juni zag ik een BODYPUMP les en dacht: “Dat is pittig!” In juni nam ik deel aan mijn eerste BODYPUMP les. Ik heb nog nooit zoveel spierpijn gehad als de volgende dag. Zelfs het poetsen van mijn tanden was pijnlijk, maar ik was vastbesloten om de week erop toch weer een BODYPUMP les te volgen. Al na vier weken ontdekte ik dat mijn kleren losser gingen zitten en was ik bijna 10 kilo kwijt.

  Het zien van resultaten
  Ik ging weer op controle bij de arts en mijn bloeddruk was weer helemaal in orde. Mijn arts was erg verbaasd. De Les Mills programma’s zijin echt de snelste manier om gewicht te verliezen en om in de beste vorm van je leven te komen. Mijn tienerzoons kunnen mij nauwelijks nog bijbenen en ik kan nu weer dingen die ik sinds mijn tienerjaren niet meer kon. Ik voel me geweldig, mijn productiviteit op het werk is toegenomen en ik heb geen last meer van stemmingswisselingen. Ik ben nu 40 kilo kwijt en begin zelfs een six-pack te krijgen. Ik krijg steeds vaker reacties als “Doe jij veel aan sport?” en “Goh, wat ben je veel afgevallen!” Ik heb onlangs de basisopleiding van BODYPUMP afgesloten en wil anderen helpen hun fitnessdoelen te bereiken. Ik ben ervan overtuigd dat de Les Mills programma’s niet alleen mijn leven hebben veranderd, maar ook mijn leven hebben gered. Dit met dank aan mijn geweldige instructeurs en aan Les Mills – Kia Kaha, geef nooit op!”